BDU-lezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten Landgoedfair 2016

BEESD Landgoedfair 2016: Van Hollandse bodem op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Van 17 tot en met 21 augustus is de 22e Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt. Bezoekers van de fair kunnen vijf dagen lang genieten van het zomerse, landelijke buitenleven op Mariënwaerdt en de producten die daarbij horen. Meer informatie is te vinden op www.landgoedfair.nl

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot 10 x 2 vrijkaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 25 juli 2016. Volg de stappen 1 en 2 om hiervoor in aanmerking te komen.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op 2 vrijkaarten voor Landgoedfair 2016 >>>

De winnaars worden maandag 25 juli 2016 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op vier gratis toegangskaarten.

VAN HOLLANDSE BODEM

Van 17 t/m 21 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Het is dit jaar de 22e editie van dit grote buitenevenement. Neem een kijkje op het landgoed en ervaar het echte buitenleven. Het thema dit jaar: van Hollandse bodem, met veel streekproducten, mooie handgemaakte producten en ander moois uit eigen land.

Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Er zijn ruim 180 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. De Culinaire Weide is omgedoopt tot Hollandse Weide met mooie (streek)producten van Hollandse Bodem.

Bezoekers kunnen mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt. Hierbij hoort ook een kijkje in de eeuwenoude moestuin en orangerie.

Wie moe is van alle indrukken kan terecht op één van de vele terrassen. Er is gezellige livemuziek en bezoekers kunnen rekenen op bijzondere demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 20 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de 'Dairy Fair Mariënwaerdt'. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot 'barones'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data en openingstijden: woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus 2016, dagelijks van 's ochtends 10.00 uur tot 's avonds 18.00 uur.

Locatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt, 't Klooster 5, 4153 RR Beesd

Entree volwassenen: € 15,- (in de online voorverkoop t/m 16 augustus € 12,50)

Kinderen van 13 t/m 16 jaar: € 7,50

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Parkeren: € 2,- (ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap)

Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Meer informatie: www.landgoedfair.nl