• Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt
  • Kerstfair Mariënwaerdt

BDU-lezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten Kerstfair 2016

BEESD Wie een 'heerlijke Kerst' wil beleven kan van 8 tot en met 11 december terecht op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bij Beesd tijdens de Kerstfair. Ruim 100 stands geven inspiratie voor de feestdagen, met kerstcadeaus, brocante, warme en feestelijke kleding en lekkernijen voor de kerstdis. Arrensleeën getrokken door paarden met bellentuigen, live gezongen kerstliederen, workshops en rondleidingen in Huize Mariënwaerdt maken de kerstbeleving compleet. 

Meer informatie is te vinden op:

www.marienwaerdt.nl/agenda-evenementen/kerstfair/

BDU-LEZERSACTIE

BDU-lezersactie: BDUmedia verloot 10 x 2 vrijkaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 28 november 2016. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

Volg de stappen 1 en 2 om hiervoor in aanmerking te komen.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op twee gratis kaarten voor de Kerstfair 2016 >>>

De winnaars worden maandag 28 november 2016 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

HEERLIJKHEID MARIËNWAERDT GROTER VAN OPZET

Een heerlijke Kerst tijdens de 15e Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Van 8 tot en met 11 december organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vier dagen vol kerstinspiratie tijdens de jaarlijkse Kerstfair. Het landgoed betovert met honderden lichtjes, guirlandes en kerstbomen, gezellige kampvuren en gevelhuisjes.

De 15e Kerstfair is groter opgezet dan voorheen. In het historische hart van het landgoed, met zijn eeuwenoude boerderijen, koetshuis en landhuis, staan ruim 150 stands met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. De winkeltjes bevinden zich in de monumentale gebouwen en in grote tenten. Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor het kerstdiner, meedoen aan workshops of kleding, cadeautjes en ander moois kopen voor de feestdagen. De landgoedkok zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes, terwijl diverse koren Christmas carols ten gehore brengen. Wie het landgoed eens vanuit een ander perspectief wil bekijken, rijdt mee met een arrenslee getrokken door paarden met rinkelend bellentuig. Het landhuis, Huis Mariënwaerdt, is rijk gedecoreerd in kerstsfeer. Een gids vertelt bezoekers alles over de kersttradities op het landgoed tijdens een rondleiding door het landhuis.

OPENINGSTIJDEN :

8 t/m 11 december, van 11.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur.

ENTREE € 10,- p.p., na 17.00 uur: € 8,- p.p. Kinderen van 13 t/m 17 jaar: € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Aangelijnde honden zijn welkom.

PARKEREN EN VERVOER Gratis parkeren en gratis pendelbus vanaf station Beesd.

ADRES Heerlijkheid Mariënwaerdt, Mariënwaerdt 't Klooster 5, 4153 RR Beesd.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreid programma op www.marienwaerdt.nl