Haalboom: Alles voor tuin en dier

Advertorial

DOORN Al drie generaties lang levert firma Haalboom alles voor tuin en dier. Het familiebedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit, service, advies en scherpe prijzen, viert dit jaar het 55 jarig jubileum. ,,Wij hebben een breed assortiment voedingen, snacks, accessoires, tuinartikelen en hengelsport producten". Naast de gezellige winkel, beschikt Haalboom over een groot magazijn. Snelle levering en loyaliteit naar de klant staan bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel. ,,Wij brengen kosteloos de aankopen via onze eigen bezorgservice aan huis."

Caro van den Berg

Twee jaar geleden werden dochter Paola en haar echtgenoot Bart Joosten medefirmant naast vader Rob Haalboom. ,,Ik werkte al een jaar of drie in de winkel, maar sinds twee jaar zijn wij officieel firmant geworden", aldus Paola. Vader Rob voelt zich zichtbaar prettig met de steun van zijn dochter en schoonzoon in de zaak. ,,Het gaat prima! We zijn uitstekend op elkaar ingewerkt", glundert hij. Zijn vader Henny startte 55 jaar geleden de zaak met grote opslagruimte aan de Kampweg. ,,Vanaf mijn 16de werkte ik al mee in de zaak. Nu werk ik nog drie dagen actief mee en verzorg ik onder meer de inkoop van de planten bij de kwekers", aldus de energieke Haalboom.

SNELLER DAN INTERNET Terwijl de ene na de andere klant de zaak inloopt voor uiteenlopende artikelen komt het team van Haalboom bijna handen te kort. Ook schoonzoon Bart werkt met veel plezier mee in het familiebedrijf. Net terug van een cursus tot voedingsdeskundige van Royal Canin vertelt hij: ,,Na 24 jaar commerciële functies binnen de kappersbranche vervuld te hebben, was deze overstap na de verkoop van het bedrijf waar ik werkte een weloverwogen beslissing waar ik nog geen minuut spijt van heb".

Service en loyaliteit naar de klant toe zijn ook voor Joosten heel belangrijk. ,,Wij bezorgen sneller thuis dan dat mensen iets op internet bestellen." Firma Haalboom heeft er dan ook bewust voor gekozen geen internetshop te hebben. ,,Wel bieden we klanten de mogelijkheid online te bestellen dan wordt het kosteloos thuisbezorgd in de hele Utrechtse Heuvelrug."

Naast bollen, zaden, tuinartikelen en hengelsportproducten, levert Haalboom een breed assortiment dierenvoedingen, snacks, en accessoires. ,,Wij hebben alle grote merken honden- en kattenvoer. Nieuw is Carnilove voor de hond, dat uit 70% vlees en 30% groenten en fruit bestaat. Ook hebben we nieuw de zeer betaalbare en graanarme Profine voeding voor de hond en kat op basis van vlees en zoete aardappel."

ATTENTIE Aan het jubileum wordt ruimschoots aandacht geschonken. ,,De laatste vijf weken van het jaar hebben we diverse jubileumacties. De klanten kunnen op scherpe aanbiedingen rekenen." Naast deze aanbiedingen die gepubliceerd worden in deze krant, ligt er vanaf 1 december een leuke attentie klaar voor iedere klant.

Firma Haalboom, Kampweg 43, Doorn; tel. 0343-413022; www.firmahaalboom.nl; info@firmahaalboom.nl.