Deskundig advies bij Ell Lingerie

Advertorial

DRIEBERGEN  Aan de Nassaulaan, net achter de Traaij, is sinds februari Ell Lingerie gevestigd. Voor eigenaresse Elly Prinsen gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. ,,Door mijn enthousiasme en service en het juist opmeten van de maten, ben ik in staat om optimaal te adviseren, zodat mensen blij de deur uitgaan", vertelt Prinsen.

Een tevreden klant die met een prachtige body de zaak verlaat verwoordt het kort en krachtig: ,,Deze lingeriezaak is een aanwinst voor Driebergen."

 Bij binnenkomst van Ell Lingerie vallen direct de frisse kleurtjes van de lingerie in combinatie met de lichte inrichting in het oog. Elly Prinsen biedt voor elke leeftijd en elk figuur passende lingerie. ,,Ik heb voor iedere vrouw tot maat 105 H een goede bh in verschillende prijsklassen. Bij alles heb ik passende slips, van shortjes, tanga's tot taille slips." Subtiel staat er achter in de zaak een gezellig zitje met tijdschriften voor wachtende heren of vriendinnen.

PASSIE VOOR LINGERIE  Na jaren in de logistiek, en daarna als kliniekmanager gewerkt te hebben, had Prinsen het gevoel dat ze meer aan het vergaderen was dan dat ze op de werkvloer stond. ,,Van jongs af aan heb ik een passie voor lingerie gehad. Die voorliefde heb ik van vroeger thuis meegekregen. Een mooie jurk wordt namelijk pas echt mooi met een goed passende bh." Het vrijkomen van het pand aan de Nassaulaan kwam voor haar dan ook op het juiste moment. Het assortiment van Ell Lingerie is breed en gevarieerd. Grote bekende topmerken als Aubade, Chantelle, Prima Donna, Marie Jo, Lise Charmel, en Pleasure State zijn dan ook bij Ell Lingerie te vinden.

Prinsen pakt een bh van Lise Charmel uit het rek. ,,Dit is een handgemaakt Frans merk met schitterend kant erin verwerkt. Hiernaast heeft deze fabrikant met het type Antigel ook een sportievere jongere variant gemaakt."

PLEASURE STATE Met het merk Pleasure State spreekt ze vooral jongere meiden aan, omdat deze bh's 200 procent boost geven aan de boezem. Prinsen vat samen: ,,Goede ondermode is een must voor het zelfvertrouwen en uitstraling. Juist daarom is het des te belangrijker dat vrouwen op professioneel advies en aandacht moeten kunnen rekenen."

Ze illustreert dit met het voorbeeld van de klant die niet tevreden was over haar borsten. ,,Nadat ze de balconet van Chantal Thomas paste was ze zo gelukkig met de positieve verandering, dat ze de nieuwe bh niet meer uit wilde doen." Naast de bh's en slips heeft Ell Lingerie ook betaalbare basics in huis, zoals de kwalitatief hoogwaardige hemdjes en slips van het Duitse merk Mey. Ook kousen van Kunert zijn in de winkel te vinden. ,,Deze merken waren vroeger te vinden bij de bekende zaak van de familie De Kruijff. Ik vind het belangrijk dat inwoners van Driebergen deze basics en top lingerie nu ook in eigen dorp kunnen kopen", besluit ze. 

Ell Lingerie is gevestigd aan de Nassaulaan 25 in Driebergen. Ze zijn bereikbaar op telefoon (06) 53649322, e-mail: info@elllingerie.com.

w [

ellingerie.com