Zakelijk lezersnieuws

Zor(gelijk)

 

Zorg (gelijk)

 Ik werk met unieke mensen. Die mensen  zijn mijn drijfveer , daarom  hebben ik  dit beroep  gekozen.

Waterinitiatieven nog steeds welkom

Verschillende bewonersgroepen en belangenverenigingen hebben al gebruik gemaakt van de subsidieregeling Blauwe Bewoners Initiatieven van De Stichtse Rijnlanden.

Enquete onder reizigers

De Vereniging Reizigers Station Driebergen Zeist (VRSDZ), die bestaat sinds 1995, zet zich in voor goed openbaar vervoer van en naar station Driebergen-Zeist. Het bestuur van VRSDZ heeft het initiatief genomen tot een enqu?te onder de reizigers op station Driebergen-Zeist.

Nieuwe uitbater, nieuw concept in Doorn.

Het voormalige restaurant "Bistro de Overkant" heeft sinds mei een nieuwe uitbater en heet voortaan restaurant "Zes". Ook het concept is hiermee verandert. Restaurant Zes biedt u een smaakexplosie dmv een proeverij. Laat u verrassen door de diverse smaken die onze gerechten bieden.

week van de pedicure: onnodige voetschaamte treft één op de vijf mensen

Het was weer "De week van de Pedicure".

Heeft u de nieuwe spot gezien op TV?

Schaamt u zich ook wel eens voor uw voeten?

Aarzel dan niet en maak snel een afspraak met de Pedicure. Lopen zonder (emntale) pijn hoort normaal te zijn! 

Ondernemers tegen eenzaamheid

Ondernemers maken een vuist tegen eenzaamheid

Zorglocatie Oranjestein, Pro Senectute, ontvangt bronzen certificaat van Milieu Platform Zorgsector

Donderdag 17 mei ontvingen Edwin Kerkemeijer (technische dienst) en Monique Polman (locatiemanager) in zorglocatie Oranjestein het bronzen certificaat uit handen van Adriaan Engelen, directeur van het Milieu Platform Zorgsector.

Wereldwinkel actueel

Het beeld dat de Wereldwinkel uitsluitend  is om artikelen uit ‘ontwikkelingslanden’ aan de man te brengen, is inmiddels wel achterhaald. Dat Wereldwinkel Woudenberg - Maarn midden in de maatschappij staat blijkt uit hun activiteiten en assortiment.

Nieuw: Restaurant Zes in Doorn

Op 15 mei aanstaande opent restaurant Zes haar deuren. Het restaurant met terras bevindt zich op de unieke locatie naast het gemeentehuis op het Dorpsplein te Doorn.

Kennismakingsles Geestelijke Heelkunde

Heremitage Opleiding Centrum is in 1996 opgericht door Marianne Looij. Zij heeft een healingtechniek ontwikkeld die werkt vanaf het moment dat een trauma of verstoring ontstaat naar herstel in het nu. Deze techniek is door een ieder aan te leren. Voorwaarde is wel dat je jezelf ook aan gaat.

Pagina's