Zakelijk lezersnieuws

Alzheimer Nederland afdeling Zeist zoekt een coördinator

Alzheimer Nederland geeft al ruim 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving.

Aedifica verwerft nieuw te ontwikkelen zorgresidentie in Leersum van Woudenburght B.V.

• Het Gouden Hart wordt verantwoordelijk voor de exploitatie

• Legemaat van Elst BV is verantwoordelijk voor de turnkey ontwikkeling

Beeldbank gebiedscoöperatie O-gen vernieuwd

Zet Heuvelrug, Vallei en Kromme Rijnstreek beter op de kaart.

Hoe vergroot jij je naamsbekendheid?

Voor veel ondernemers is het een dilemma. Want waar begin je in hemelsnaam als je de naamsbekendheid van jouw onderneming wilt vergroten? En aan alleen een bekende naam heb je helemaal niets...

Oranjerie Hydepark na restyling gereed voor zakelijke gast

Oranjerie Hydepark heeft na een grondige restauratie en restyling haar historische grandeur weer terug. Het rijksmonument in Doorn is voortaan het decor van exclusieve zakelijke bijeenkomsten.

Jeu-de-boulen tijdens de Zoute Inval in Leersum

Om alvast in vakantiestemming te komen organiseert de Zoute Inval van de bibliotheek Leersum op 18 mei as. een leuke jeu-de-boules ochtend bij de jeu-de-boules-groep Leersum op het veldje bij de Schermerij.

Personal shopper voor reizen

Sinds maart 2017 is Anja Bos gevestigd als zelfstandig reisagent bij Face2Face Travel. Zij werkt vanuit haar huisadres in Doorn en komt op afspraak bij de mensen thuis. Binnenkort lanceert zij haar eigen label onder de naam 'TruePlacesTravel' op internet.

Ruim baan aan ondernemerschap tijdens Open Golfdag B2B

Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik organiseert op 10 mei 2017 een exclusieve Open Golfdag B2B. Het doel is ondernemers uit de regio Utrecht en Kromme Rijn op een ontspannen manier met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met de faciliteiten en voordelen van Golfbaan Kromme Rijn.

REGIO Q4 MET NIEUW ELAN VERDER

Na een succesvol en druk bezocht congres in april 2016 is het bestuur van Regio Q4 - de koepel van vijf regionale ondernemersverenigingen - het afgelopen jaar actief geweest in contacten met stakeholders en lokale overheden.

Antropia eerste Nederlandse cultuur- en congrescentrum waar met Uniteds betaald kan worden

Antropia is van mening dat echte waardecreatie centraal moet staan in een duurzame, veerkrachtige economie. Geld moet weer functioneren als een zuiver ruilmiddel. Vaak staat dit echter op gespannen voet met de werking van het huidige systeem.

Pagina's