Verkiezingen lezersnieuws

Open Eettafel: Voedselagenda voor de Utrechtse Heuvelrug

Op woensdag 7 maart vindt de vijfde OPEN Eettafel plaats. Deze keer in De CultuurHoek in Driebergen met het thema "Op weg naar een Voedselagenda voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug".

Voedselagenda voor Utrechtse Heuvelrug

Op woensdag 7 maart vindt de vijfde OPEN Eettafel plaats. Deze keer in De CultuurHoek in Driebergen met het thema "Op weg naar een Voedselagenda voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug".

Kijk in de ziel van de plaatselijke politici

Op woensdagavond 7 maart vindt in de Michaëlkerk aan het Kerkplein in Leersum in het zicht van de verkiezingen een forumavond plaats waar de lokale politici op een bijzondere manier aan het woord komen over hun drijfveren. Wie zijn de politici waar we in Leersum op kunnen stemmen?

Woning in natuurgebied de Woerd: is de raad wakker? Geen enkele doorslaggevende reden van gemeente

Maandag 12 februari was in de gemeenteraad de inspraak over de bestemming van de Woerd. De Woerd is een beschermd natuurgebied tussen de wijk Hoenderdaal in Driebergen-Zuid en de Langbroekerdijk.

Strijd om 'beste raadslid' barst los

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL op zoek naar de beste lokale politicus van Nederland. De derde editie van de Beste Raadslid verkiezing trapt vandaag af.

Appeltaartparty's ChristenUnie

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug in februari en maart vier appeltaartparty's waar u onze kandidaten voor de verkiezingen beter kunt leren kennen.

Het andere verkiezingsdebat, van idealen naar de praktijk van alle dag

Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezing van 21 maart a.s. organiseert het Humanistisch Verbond, afdeling Heuvelrug Krommerijn, een verkiezingsbijeenkomst op dinsdag 6 maart a.s. in het Cultuurhuis in Doorn.