Lokaal lezersnieuws

KLANTEN PLUS-VAN SCHAICK UIT MAARN GUL VOOR VOEDSELBANK

De klanten van Plus Van Schaick in Maarn waren dermate betrokken bij de inzamelingsactie van afgelopen weekend voor de Voedselbank, dat dit resulteerde in het geweldige resultaat van 90 kratten lang houdbare levensmiddelen in 2 dagen tijd!

Team "flessen in Pyjama's" behaalt eindstreep Rammelbakkenreis.

Op 17 september vertrokken 90 opgepimpte "rammelbakken" met 215 deelnemers op een roadtrip van 3200 kilometer . Vanuit Breda, naar Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, via Polen en Duitsland terug. Onder hen twee mannen uit Amerongen.

Walk 4 Veterans: 13.500 euro voor veteranenhond

Ruim 140 wandelaars deden op 9 september en van 20 tot en met 23 september 2017 mee aan de Walk 4 Veterans. Hulp voor Helden organiseerde deze sponsorwandeltocht voor de vierde keer, in Dishoek, Havelte, Ermelo, Harskamp en Doorn. De totale opbrengst bedroeg 13.500 euro.

Landelijke burendag 2017 Leersum

Landelijke Burendag 23 September 2017

In het kader van de Landelijke Burendag en Buurtparticipatie, hebben alle bewoners van de Immenhof in Leersum, zich afgelopen zaterdag gezamenlijk ingezet voor het

Lezing Nationale Archeologiedagen: Leersum duizenden jaren terug

Op donderdagochtend 12 oktober geeft archeoloog Hanneke van Engeldorp Gastelaars tijdens de Zoute Inval in de bibliotheek in Leersum een lezing over de laatste opgravingen aan de Middelweg in Leersum. Hanneke van Engeldorp Gastelaars heeft alles zelf opgegraven en vertelt er graag over.

Open ochtend basisschool De Ontdekkingsreis

Op 6 oktober aanstaande is er een open ochtend op basisschool De Ontdekkingsreis. Voor ouders met (jonge) kinderen die graag meer willen weten over ons onderwijs.

Er is een presentatie, een rondleiding en er zal gelegenheid zijn om met leerkrachten en kinderen te praten.

Open wil Hans Waaldijk als lijsttrekker

Hans Waaldijk is de beoogd lijsttrekker van Open bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart. Waaldijk, raadslid van het jaar 2016, is op dit moment al fractievoorzitter voor Open.

Themadienst 24 september ds. J.C. Minnema

Themadienst 'Zacheüs ontvangt Jezus in zijn huis'

Op zondag 24 september a.s. leidt ds. J.C. Minnema een dienst met als thema 'Zacheüs ontvangt Jezus in zijn huis'. Deze samenkomst vindt plaats in het Zendings-Diaconessenhuis in Amerongen.

Geldwijzermarkt in Amerongen

Bewust omgaan met geld?

Engweg-Ateliers open tijdens Atelierroute Driebergen

Al bijna 29 jaar biedt de Stichting Ateliers Driebergen (SAD) onderdak aan Driebergse kunstenaars.

Pagina's