Lokaal lezersnieuws

Vijvervrijwilliger gezocht!

Ben jij een vijverliefhebber? Mijnheer de Koning (80) uit Doorn is graag in zijn tuin te vinden en zijn vijver is zijn grote trots. Omdat hij postpolio heeft verliest hij steeds meer van zijn spierkracht en worden ook zijn ogen slecht. Zelf de vijver bijhouden lukt niet goed meer.

Terug in de tijd met de cliënten van het Ontmoetingscentrum Dementie Doorn

De cliënten van het OCD op Het Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn, onderdeel van QuaRijn hebben een geweldige workshop jam maken gevolgd, en dat was een succes!

Rustpunt Staatsbosbeheer weer open!Voor koffie, thee, limonade en een folder van Leersumse Veld

Het doordeweekse Rustpunt bij infocentrum de Veldschuur was de afgelopen 2 maanden wegens verbouwing gesloten. Op enkele kleine werkzaamheden na is de verbouwing klaar; het kantoor is nu geschikt om te dienen als Provinciaal Kantoor voor Staatsbosbeheer Utrecht.

Sportkamp Kinderopvang SKDD weer groot succes!

Elk jaar organiseert Kinderopvang SKDD voor alle kinderen uit de Utrechtse Heuvelrug een Sportkamp. Ook dit jaar was het kamp, wat deze keer plaatsvond op 10 en 11 juli al weer snel uitverkocht. Traditiegetrouw was het 'basishonk' Sport BSO Doorn, gevestigd op het terrein van DEV Doorn.

Themadienst 30 juli 'Levi ontvangt Jezus'

Op zondag 30 juli a.s. leidt ds. Leo Kraak een dienst met als thema 'Levi ontvangt Jezus'. Deze samenkomst vindt plaats in het Zendings-Diaconessenhuis in Amerongen.

Doornse Seniorentocht

Op woensdag 13 september 2017 organiseert de Commissie Doornse Seniorentocht haar jaarlijkse uitgaansdag voor de Doornse senioren.Deelneming aan deze dag is mogelijk wanneer u 65 jaar of ouder bent. De kosten zijn €. 29,50 per persoon. Waar de reis naartoe gaat blijft een verrassing.

Speuren naar vlinders en libellen in het Leersumse Veld

Over juffers, blauwtjes en groentjes, de kleine vos en de grote keizerlibel

Avondwandeling Het Stationsgebied zeer druk bezocht

Onder deskundige en enthousiaste leiding van Ton van Bommel, Henk-Jan Derksen en Henk Pagnier namens de Stichting Driebergen Rijsenburg Vroeger en Nu werden op woensdagavond 12 juli woensdagavond meer dan 60 deelnemers rondgeleid door het stationsgebied van Driebergen langs gebouwen die nog aanwe

Informatiedag opleidingen Kraaybeekerhof Academie in Driebergen

Op 31 augustus 2017 organiseert Kraaybeekerhof Academie weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Natuurvoedingskundige (start 14 september), Barstensvol Leven, De Wereld van Kruiden en Begeleiding in Vogelvlucht. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur.

Pagina's