Lokaal lezersnieuws

Senioren blij met actieplan

Alle politieke partijen en alle ouderenorganisaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben elkaar gevonden in een actieplan ‘Waardig ouder worden’. Zij beloofden elkaar te investeren in goede zorg en ondersteuning, goede huisvesting en in activiteiten die eenzaamheid tegengaan.

Kunstexpositie Herman Brood in Hotel Bergse Bossen in Driebergen

Van 4 maart tot en met 31 mei 2018 hangt Hotel Bergse Bossen vol met bijzondere werken van Herman Brood. 

Heeft u op 13 en/of 14 april 2 uur beschikbaar voor de Voedselbank?

De Voedselbank is dringend op zoek naar vrijwilligers die op 13 en 14 april willen helpen bij de voedselinzamelingsactie die plaatsvindt in de filialen van Albert Heijn in Driebergen. In overleg met onze coördinator kan het tijdstip bepaald worden.

Knuffelweide 30.000ste bezoek sinds opening

Op zondagmiddag 18 maart jl. noteerde kinderboerderij de Knuffelweide in Amerongen het 30.000ste bezoek sinds de opening. Amal (6 jaar) en zijn zus Ghassan (7 jaar) werden samen met hun vader daarom verrast met een leuk paascadeautje.

Derde editie 'Heuvelrug Loopcircuit' binnenkort van start: Een uitdaging voor elke hardloper!

Na twee succesvolle edities gaat het Heuvelrug Loopcircuit binnenkort weer van start. Met dit circuit bundelen vier hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug opnieuw hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve hardloper een mooie sportieve uitdaging aan te bieden.

Uitreiking Jubileumspeldjes bij HCC!SeniorenAcademie locatie Maarn

De HCC viert landelijk deze maand haar 40 jarig jubileum. Onlangs vierde de HCC!SeniorenAcademie locatie Maarn dit met koffie/thee en taart voor de bezoekers en werden er vele jubileumspeldjes uitgereikt aan de leden die 10, 20 of 30 jaar lid zijn.

Ontdekken in de smidse

IJzer, vuur, hamer, aambeeld: smeden is een oer-ambacht. De smid had vroeger als maker en kunner een bijzondere plek in de gemeenschap.

Wethouder Boonzaaijer praat met zorgmederwerkers en bezoekers van Ontmoetingscentrum Beatrix

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn brengt Wethouder Boonzaaijer een bezoek aan het Ontmoetingscentrum van Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn. Hij is uitgenodigd om te praten met Activiteitenbegeleidster Anneke Beekelaar en Coördinator Iet Politiek-Faessen.

Wethouder Nijhof sport met bewoners Het Zonnehuis

Wethouder Nijhof is vandaag de sportieve uitdaging aangegaan met de bewoners van afdeling Molenbos op Het Zonnehuis in Doorn. Activiteitenbegeleider Tamar Van Dijkhuizen en beweegagoog Martin Falkenberg zorgden voor een spannende competitiestrijd.

Nieuwe uitstraling Wereldwinkel Doorn

45 jaar Fairtrade bij de Wereldwinkel Doorn.

Pagina's