Lezersnieuws

Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

Zorglocatie Oranjestein, Pro Senectute,ontvangt bronzen certificaat van Milieu Platform Zorgsector

Donderdag 17 mei ontvingen Edwin Kerkemeijer (technische dienst) en Monique Polman (locatiemanager) in zorglocatie Oranjestein het bronzen certificaat uit handen van Adriaan Engelen, directeur van het Milieu Platform Zorgsector.

Uitslagen derde maandbeker DGC

Op een mooie pinksterdag, golfend in de zon........

Alles klopte op 21 mei bij de Doornse Golf Club: de hapjes (smaak was het zintuig van de maand), de drankjes, de baan die er prachtig bij lag en natuurlijk het golfspel!

Avondvierdaagse Doorn

Over een maand is alles al weer voorbij! De organisatie van de avondvierdaagse is nu volop op gang.

Kastelen- en boerderijenwandeltocht voor Sos Kinderdorpen

Op zaterdag 26 mei kunnen wandelaars meedoen aan de elfde jaarlijkse benefietwandeltocht voor SOS Kinderdorpen. Deze prachtige tocht voert de deelnemers langs kastelen, bos en het boerenklompenpad in de omgeving van Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug.

Popconcert Jongerenkoor Driebergen

Zaterdagavond 26 mei a.s. geeft het Jongerenkoor Driebergen een jubileumconcert ter ere van het 45-jarig jubileum. Tijdens dit concert laten ze onder leiding van hun dirigente Lieke van Oostenbrugge verschillende popnummers horen.

Schrijf in voor het 40e 'Volvo Reede' ATV Open

Van zaterdag 16 juni t/m zondag 24 juni 2018 wordt op het tennispark van de Amerongse Tennisvereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden, met als thema ‘the Gold Edition’. Het is namelijk de 40e editie van het populaire tennistoernooi.

Gefeliciteerd Broekbergen

Terug van vakantie las ik in de Stichtse over de droom die werkelijkheid gaat worden voor Buitenplaats Broekbergen.

Delta Sports 95 1 – SVL 1

 

Zaterdag 19 mei 2018.

 

Bridgeclub De Slempers

Uitslagen 18 mei 2018

A-lijn:

1. Diny de Jong en Ben Nieuwenhuis 67,92 % 2. Dorith van Delft en Annelies op ten Noort 62,92 % 3. Bert Vinkenborg en Leonard Jonker 56,67 %

 

B-lijn:

Pagina's