Lezersnieuws

Knuffelweide 30.000ste bezoek sinds opening

Op zondagmiddag 18 maart jl. noteerde kinderboerderij de Knuffelweide in Amerongen het 30.000ste bezoek sinds de opening. Amal (6 jaar) en zijn zus Ghassan (7 jaar) werden samen met hun vader daarom verrast met een leuk paascadeautje.

Montfoort 1 – SVL 1

 

Zaterdag 17 maart 2018.

 

Derde editie 'Heuvelrug Loopcircuit' binnenkort van start: Een uitdaging voor elke hardloper!

Na twee succesvolle edities gaat het Heuvelrug Loopcircuit binnenkort weer van start. Met dit circuit bundelen vier hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug opnieuw hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve hardloper een mooie sportieve uitdaging aan te bieden.

Uitreiking Jubileumspeldjes bij HCC!SeniorenAcademie locatie Maarn

De HCC viert landelijk deze maand haar 40 jarig jubileum. Onlangs vierde de HCC!SeniorenAcademie locatie Maarn dit met koffie/thee en taart voor de bezoekers en werden er vele jubileumspeldjes uitgereikt aan de leden die 10, 20 of 30 jaar lid zijn.

Bridgeclub De Slempers

Uitslagen 16 maart 2018

A-lijn:

1. Jan en Els Nieuwenhuis 63,02 % 2. Betsie van Breen en Maja Bezemer 57,19 % 3. Dorith van Delft en Annelies op ten Noort 53,13 %

 

B-lijn:

Ontdekken in de smidse

IJzer, vuur, hamer, aambeeld: smeden is een oer-ambacht. De smid had vroeger als maker en kunner een bijzondere plek in de gemeenschap.

Wethouder Boonzaaijer praat met zorgmederwerkers en bezoekers van Ontmoetingscentrum Beatrix

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn brengt Wethouder Boonzaaijer een bezoek aan het Ontmoetingscentrum van Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn. Hij is uitgenodigd om te praten met Activiteitenbegeleidster Anneke Beekelaar en Coördinator Iet Politiek-Faessen.

Uitslagen DBV

Lijn A

1. Marlies & Ilona 60,76  2 Tally & Hein 57,64 3  Henny & Simone 56,60

4 Barbara & Pieter  55,56

Lijn B

1  Bruun & Trudy 67,92  2 Anneke & Laurens 57,92 3 Rein & Henk 57,08

Wethouder Nijhof sport met bewoners Het Zonnehuis

Wethouder Nijhof is vandaag de sportieve uitdaging aangegaan met de bewoners van afdeling Molenbos op Het Zonnehuis in Doorn. Activiteitenbegeleider Tamar Van Dijkhuizen en beweegagoog Martin Falkenberg zorgden voor een spannende competitiestrijd.

Nieuwe uitstraling Wereldwinkel Doorn

45 jaar Fairtrade bij de Wereldwinkel Doorn.

Pagina's