Lezersnieuws

Uitslag zomerbridge ABCD 20 juli 2017

Uitslag zomerbridge ABCD 20 juli 2017

A lijn

1 Margot Stoffels & Jean-Marie Stoffels 71,88%

2 Monique Hoekstra & Gery Verhoeff 60,63%

3 Anja Verbeek & Rien Verbeek 58,75%

Zomergasten: vakantieprogramma voor thuisblijvers

Geen reisplannen voor de komende zomer?

En toch gezelligheid en ontmoeting met anderen?

Dan is het programma van ZOMERGASTEN misschien iets voor u!

Vijvervrijwilliger gezocht!

Ben jij een vijverliefhebber? Mijnheer de Koning (80) uit Doorn is graag in zijn tuin te vinden en zijn vijver is zijn grote trots. Omdat hij postpolio heeft verliest hij steeds meer van zijn spierkracht en worden ook zijn ogen slecht. Zelf de vijver bijhouden lukt niet goed meer.

Terug in de tijd met de cliënten van het Ontmoetingscentrum Dementie Doorn

De cliënten van het OCD op Het Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn, onderdeel van QuaRijn hebben een geweldige workshop jam maken gevolgd, en dat was een succes!

Tentoonstelling Kunstgroep Kraaybeek Driebergen

De Kunstgroep Kraaybeek geeft op zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017 van 12:30 tot 17:00 uur een tentoonstelling op het landgoed Kraaybeekerhof, Diederichlaan 25, 3971 PA Driebergen.

Franse Chansons bij Il Sogno Zuylestein

Op donderdagmiddag 3 augustus van 15.30u tot 16.30u kunt u genieten van Franse chansons gezongen door Paula Stulemeier (Antwerpen) en Ronald Naar (Amerongen). Paula en Ronald ontmoetten elkaar zingend in Frankrijk en delen hun liefde voor het Franse lied.

Zomergasten: vakantieprogramma voor thuisblijvers

Zes weken lang op dinsdagmorgen, vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur, is er een vakantie¬programma in de koffiekamer van De Schermerij.

Rustpunt Staatsbosbeheer weer open!Voor koffie, thee, limonade en een folder van Leersumse Veld

Het doordeweekse Rustpunt bij infocentrum de Veldschuur was de afgelopen 2 maanden wegens verbouwing gesloten. Op enkele kleine werkzaamheden na is de verbouwing klaar; het kantoor is nu geschikt om te dienen als Provinciaal Kantoor voor Staatsbosbeheer Utrecht.

Sportkamp Kinderopvang SKDD weer groot succes!

Elk jaar organiseert Kinderopvang SKDD voor alle kinderen uit de Utrechtse Heuvelrug een Sportkamp. Ook dit jaar was het kamp, wat deze keer plaatsvond op 10 en 11 juli al weer snel uitverkocht. Traditiegetrouw was het 'basishonk' Sport BSO Doorn, gevestigd op het terrein van DEV Doorn.

Pagina's