Lezersnieuws

IKO lezing 'Hubert Duifhuis, de Utrechtse Hervormer' door Biem Lap

OP 10 oktober komt Biem Lap om 10 uur een lezing houden in 't Hoge Licht, klaproos 2 over "Hubert Duifhuis, de Utrechtse Hervormer".

Hubert Duifhuis was de laatste pastoor en de eerste prediker van de Jacobikerk in Utrecht.

Workshop Luxe Soepen bij 't Vakcollege Maarsbergen door chef Edwin Wildeman voor De Gouden Soeplepel

Workshop Luxe soepen bij het Vakcollege Maarsbergen door chef Edwin Wildeman

NRBV De Heuvelrug

25 september 1. Thea Lafeber/George Willemsen 62,2; 2. Willy v Meijel/ Fons Marlet 59,7; 3. Mini / Jo Wiendels 56,6.

Klanten Plus-van Schaick uit Maarn gul voor Voedselbank

De klanten van Plus Van Schaick in Maarn waren dermate betrokken bij de inzamelingsactie van afgelopen weekend voor de Voedselbank, dat dit resulteerde in het geweldige resultaat van 90 kratten lang houdbare levensmiddelen in 2 dagen tijd!

Team "flessen in Pyjama's" behaalt eindstreep Rammelbakkenreis.

Op 17 september vertrokken 90 opgepimpte "rammelbakken" met 215 deelnemers op een roadtrip van 3200 kilometer . Vanuit Breda, naar Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, via Polen en Duitsland terug. Onder hen twee mannen uit Amerongen.

Walk 4 Veterans: 13.500 euro voor veteranenhond

Ruim 140 wandelaars deden op 9 september en van 20 tot en met 23 september 2017 mee aan de Walk 4 Veterans. Hulp voor Helden organiseerde deze sponsorwandeltocht voor de vierde keer, in Dishoek, Havelte, Ermelo, Harskamp en Doorn. De totale opbrengst bedroeg 13.500 euro.

Landelijke burendag 2017 Leersum

Landelijke Burendag 23 September 2017

In het kader van de Landelijke Burendag en Buurtparticipatie, hebben alle bewoners van de Immenhof in Leersum, zich afgelopen zaterdag gezamenlijk ingezet voor het

Lezing Nationale Archeologiedagen: Leersum duizenden jaren terug

Op donderdagochtend 12 oktober geeft archeoloog Hanneke van Engeldorp Gastelaars tijdens de Zoute Inval in de bibliotheek in Leersum een lezing over de laatste opgravingen aan de Middelweg in Leersum. Hanneke van Engeldorp Gastelaars heeft alles zelf opgegraven en vertelt er graag over.

Driebergse Janneke Schotveld schrijft Kinderboekenweekgeschenk

Woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek met dit jaar als thema 'Griezelen - durf jij het aan?' Natuurlijk is dit feest niet compleet zonder het Kinderboekenweekgeschenk dat ieder kind gratis ontvangt bij besteding van tenminste 10 euro aan kinderboeken.

Open ochtend basisschool De Ontdekkingsreis

Op 6 oktober aanstaande is er een open ochtend op basisschool De Ontdekkingsreis. Voor ouders met (jonge) kinderen die graag meer willen weten over ons onderwijs.

Er is een presentatie, een rondleiding en er zal gelegenheid zijn om met leerkrachten en kinderen te praten.

Pagina's