Lezersnieuws

Revius Lyceum in thriller

Zojuist is de heruitgave van 'De bloedzuiger' verschenen. Deze regiothriller van de Doornse schrijver M.P.O. Books kwam voor het eerst in 2005 uit, maar was al bijna zeven jaar uitverkocht. De heruitgave is een geheel herziene editie.

TAXATIE OUDE BOEKEN IN BUITENLUST

Meer dan 1500 taxatiedagen van oude boeken, bijbels en kaarten !!!!!

TAXATEUR ARIE MOLENDIJK KOMT NAAR BUITENLUST IN AMERONGEN.

Surfen op het Internet 28 november bij de HCC!SeniorenAcademie Maarn

De laatste presentatie dit jaar gaat over het inmiddels belangrijkste communicatienetwerk: het internet en wordt gehouden in Dorpshuis De Twee Marken Trompplein 5 in Maarn. Aanvang 13.30-16.00u

Mijn kind en autisme: Informatieavond

Mijn kind en autisme: Informatieavond

De informatieavonden in juni en september waren fijne avonden voor ouders, opa, tante en oppas van kinderen met autisme. Op verzoek van de deelnemers komt er een vervolg op dinsdag 28 november.

donderdagmiddagbridge Sans Souci

1. Willy van Meyel/Marianne van Ewijk 69.58 %

2. Leny de Koeyer/Willy Geuze 59.90

3. Diny/Henri Bronsgeest 54.69 %

QuaRijn staat op De Thuis Best informatiemarkt

Afgelopen week stonden Iet en Sascha van Het Ontmoetingscentrum Dementie Doorn en Astrid en Nicole van Het Kennis en Behandelcentrum, locatie Het Zonnehuis in Doorn klaar voor de Thuis Best informatiemarkt in Het Cultuurhuis in Doorn.

Inloopspreekuur Blijverslening

Op donderdagmiddag 23 november organiseert het Seniorenplatform een inloopspreekuur over de Blijverslening in Maarn. Dat gebeurt in 'Het Trefpunt', Trompstaete 48 te Maarn, van 15.00 tot 16.00 uur.

Introductie Blijverslening Leersum

LEERSUM -Op maandagmiddag 27 november organiseert het Seniorenplatform een inloopspreekuur over de Blijverslening in Leersum. Dat gebeurt in de Bibliotheek in Dorpshuis De Binder. van 15.00 tot 16.00 uur.

Inloopspreekuur Blijverslening Driebergen

DRIEBERGEN- Op vrijdagmiddag 24 november organiseert het Seniorenplatform een inloopspreekuur over de Blijverslening in Driebergen. Dat gebeurt in de bibliotheek van Driebergen, Buzziburglaan 1, Driebergen-Rijsenburg, van 15.00 tot 16.00 uur.

Amatis Piano Trio in de Grote Kerk

Op zondag 3 december speelt het Amatis Piano Trio werken van Schumann en Mendelssohn-Bartoldy in de Grote Kerk van Driebergen.

Pagina's