• De gasten van de afdeling Maarn/Maarsbergen voor Pandasia

    Joop Duisterhout

Zonnebloem regio Rijn & Heuvel op bezoek bij de Panda's in Rhenen

13-09-2017, 16:50 | Lezersnieuws | J.S.Duisterhout

Meer dan 600 Zonnebloemers bij de Panda's in Ouwehand

Op woensdag 13 september jl. waren ruim 600 (!) deelnemers en vrijwilligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in Ouwehands dierenpark in Rhenen. Ná de koffie/thee en gebak was er een bezoek aan Pandasia (dé panda's) en de Zeeleeuwenshow. Tijdens de uitgebreide lunch sprak de burgemeester van Rhenen, de heer drs. J.A. (Hans) van der Pas, de gasten toe. Ook de nieuwe directeur van de Zonnebloem, Marc Damen was aanwezig om kennis te maken en een indruk te krijgen van deze unieke activiteit van de regio Rijn & Heuvel.

De deelnemers hebben genoten van de dag met de wit/zwarte bamboe-etende panda's en de kunstjes van de zeeleeuwen.

Deze mooie dag voor meer dan 600 deelnemers van de Zonnebloem is mogelijk gemaakt door én de vele vrijwilligers én sponsoring van de Rabobanken (uit deze regio), het Elise Mathildefonds, de sponsoring van een golfkarretje voor vervoer ter plaatse door DIVACO uit Wijk bij Duurstede, een bijdrage van de Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel én extra korting op de arrangementsprijs door Marcel Boekhoorn.

De Zonnebloem is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Bij De Zonnebloem kan zoveel meer dan je denkt!

Deze activiteit werd georganiseerd door de Zonnebloem regio "Rijn & Heuvel" Meer informatie over de regio en de daaronder vallende plaatselijke afdelingen vindt u op https://www.zonnebloem.nl/rijn-en-heuvel.