Maandrooster maart Jongerenruimte Onze JOP Maarn

03-03-2017, 15:13 | Lezersnieuws | Welnúh

Maandrooster maart Jongerenruimte Onze JOP Maarn

Het nieuwe maandrooster van Jongerenruimte Onze JOP in Maarn is weer bekend! Het rooster komt tot stand door de inbreng van jongeren zelf. Iedere woensdag is er van 13.30-15.30 uur een inloop voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Deze maand staan er o.a. actieve en sportieve activiteiten gepland, zoals een tafeltennistoernooi, voetballen en basketballen.

Vrijdag is er een gezellige meidenmiddag van 14.30-16.30 uur. Deze maand staan er de volgende activiteiten op de planning: beautymiddag, filmmiddag en een knutselmiddag. De maandroosters worden o.a. verspreid via de scholen, Bibliotheek en lokale winkeliers.

JOP staat voor jongerenontmoetingsplek en is bedoeld voor alle jeugd van Maarn en Maarsbergen.

Er kan van alles gedaan worden zoals tafeltennis, tafelvoetbal, darten, muziek luisteren. Zelfs voor de iets minder jeugdigen van Maarn en Maarsbergen is er wat te doen! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die wat voor de jeugd in Maarn en Maarsbergen willen betekenen. Heb je zelf een idee voor een leuke gezellige, creatieve of actieve activiteit, neem dan contact op met sociaal makelaars jongeren: Jelle Rijssemus of Lars van den Sigtenhorst via j.rijssemus@welnuh.nl of l.vandensigtenhorst@welnuh.nl.