• feestelijke aankomst op school

  • aanbieden cadeau

Juf Maja 25 jaar op de Wilhelminaschool

26-10-2015, 23:10 | Lezersnieuws | Wilhelminaschool

Afgelopen week was het feest op de Wilhelminaschool. Juf Maja van den Bovenkamp werkt dit jaar 25 jaar op de Wilhelminaschool. In 1990 is zij begonnen als bovenbouwleerkracht. Daarna heeft zij jarenlang gewerkt in de middenbouwgroepen. Naast het lesgeven aan een groep heeft juf Maja in de afgelopen jaren diverse schooltaken uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn: leescoördinator, remedial-teaching en schoolondersteuner op leerling- en groepsniveau. Dit 25-jarig jubileum is natuurlijk gevierd.

's Morgens werd juf Maja door alle kinderen feestelijk onthaald op school. Na het welkom heeft elke groep opgetreden en hebben de kinderen juf Maja toegezongen.

De kinderen hebben hun juf, die tevens leescoördinator is, een mooi cadeau aangeboden. Alle kinderen van de school hebben hun bijdrage geleverd aan 'Juf Maja's leesplank', een moderne, gepersonaliseerde uitvoering van de welbekende leesplank. Tijdens het feest op school trakteerde de ouderraad op lekkere tompouchen met de foto van juf Maja daar op.

's Middags is er een receptie in besloten kring gehouden en is de feestelijke dag afgesloten met een etentje met het team van de Wilhelminaschool.