Gezocht: mannen en vrouwen in alle soorten en maten

12-09-2017, 15:50 | Lezersnieuws | Ddullaart

Snelst groeiende sportclub van de Utrechtse Heuvelrug wil nog veel meer leden!

19 September start bij Rugbyclub The Pink Panthers in Driebergen een introductiecursus voor mensen die willen kennismaken met Rugby. Rugby is een teamsport waarin sport, respect, kameraadschap en hard werken centraal staan. Iedereen kan meedoen, voor Rugby heb je spelers nodig van alle soorten en maten. De cursus is laagdrempelig en heeft zowel tactische als conditionele onderdelen. In 8 trainingen leer je de basisvaardigheden van het rugbyspel én maak je kennis met de gezellige rugbyclub.

"De club heeft de laatste 2 jaar een enorme sprong gemaakt. De trainingen zijn druk bezocht en op de Super Sundays dagen staat het helemaal vol met toeschouwers die na afloop gezellig wat blijven eten en drinken. De sport wordt bekender en steeds populairder, mede door de uitzendingen op televisie. Dat verbaast mij niks, gezien het zeer sportieve en vriendschappelijke karakter. Rugby maakt mij sterk. Niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal. " Aldus Daan Dullaart.

Damesrugby in Driebergen

Sinds afgelopen zomer heeft de Pink Panthers een bijna compleet damesteam dat twee keer per week actief traint. De groep is nu nog net te klein om een rugbyteam te vormen, waarbij je minimaal 15 tot 20 speelsters nodig hebt. Zij zijn op zoek naar versterking voor op het rugbyveld, maar zeker ook voor de gezelligheid na de training en wedstrijden. Lijkt het je leuk, kom een keer kijken en meedoen!

Mannenrugby in Driebergen

Sinds jaar en dag trainen op dinsdag en donderdag diverse herenteams van The Pink Panthers. De sfeer is gemoedelijk en na een stevige training wordt er altijd afgesloten aan de bar in het clubhuis. Het tweede team is op zoek naar versterking: klein of groot, langzaam of snel. Iedereen is welkom.

Introductiecursus rugby voor mannen en vrouwen.

De introductiecursus is voor iedereen vanaf 18 jaar. De cursus bestaat uit 8 trainingen die worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Ook wanneer je maar één van deze twee dagen beschikbaar bent, ben je van harte welkom. We beginnen op .

Tijd: 20.00 uur

Locatie: Rugbyclub The Pink Panthers, De Woerd 5, Driebergen

Kosten: €30,00

Aansluitend op de introductiecursus kan je deelnemen aan de reguliere trainingen. Meer info op www.rcthepinkpanthers.nl

RUGBY. DE SPORT WAAR RESPECT NOG HEEL GEWOON IS