Film La La Land in de tuin van Kasteel Amerongen

05-08-2017, 16:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 augustus 2017, 20:15 tot 23:00

Locatie:

Drostestraat 12, Amerongen
Tuin kasteel Amerongen
Amerongen

Dit jaar zal de 'Openluchtfilm in de tuin van kasteel Amerongen' plaats vinden op 16 augustus 2017. Het jaar is weer voorbij gevlogen en het Filmhuis Amerongen Leersum kondigt hierbij met vreugde onze zomerfilm La La Land aan.

La La Land, de tweede grote speelfilm van regisseur Damien Chazelle uit 2016, trapt meteen af met een virtuoze openingsscène. Een personage neuriet zomaar een deuntje, krijgt bijval van een aantal toevallige omstanders en voordat iemand er erg in heeft is een hele menigte naar hartenlust aan het dansen en zingen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze twee dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

De jonge regisseur Damien Chazelle, wiens eerste film Whiplash was, blaast op betoverende wijze nieuw leven in de klassieke Hollywoodmusical.

Graag nodig ik u uit om deze sprankelende film te komen zien in de tuin van het kasteel hopelijk met mooi droog weer.

De voorstelling is op woensdag 16 augustus 2017 in de tuin van Kasteel Amerongen. De tuin gaat open om 20.15 uur en de film begint om 21.00 uur.

Kaarten à € 12,50 (entree plus twee consumpties) kunt u reserveren via e-mail filmhuis.amerongen@skiam.nl.

Denk er s.v.p. aan om bij het reserveren de naam van de film te vermelden, uw naam en telefoonnummer en hoeveel kaartjes u wilt hebben.

NB: pas bij bevestiging van onze kant is de reservering definitief.