Hernieuwde spiritualiteit

dinsdag 16 april 2024 20:00 tot 21:30

* Hernieuwde spiritualiteit.

In 2017 verscheen het boek ‘Christina – tweeling als licht geboren’ van Bernadette von Dreien. Daarin beschrijft zij wonderbaarlijke inzichten van haar dochter op haar vijftiende: volstrekt ‘paranormaal’ en ‘bovennatuurlijk’. Aspecten waar de meesten van ons in het dagelijkse leven niet meer mee bezig zijn. Daaronder ‘wijsheid’ die ook binnen de antroposofie zijn beschreven. Maar eveneens boeddhistische, islamitische en christelijke ‘waarheden’. En dat voor een meisje dat onmogelijk over al die ‘godsdiensten’ en levensovertuigingen zo intens gelezen kan hebben. 

Wij leven wereldwijd in een tijdgewricht waarin veel van deze zaken extra intens en spannend aan de orde zijn. Alle reden om daarover in gesprek te gaan en elkaars beelden hierover te delen! Daarover zijn wij tweemaandelijks met elkaar in gesprek. 

Dit blijkt een uiterst inspirerende en fascinerende herontdekking van oude wijs- en waarheden die weer volstrekt eigentijds in beeld komen in het hier en nu. En zelfs een antwoord op het nieuw zoeken van velen naar spiritualiteit, die in de loop van de laatste eeuw uit beeld is geraakt én voor sommigen een antwoord op zorgen over de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Doe je mee? Kom volstrekt vrijblijvend horen wat er tweemaandelijks anderhalf uur gebeurt en je zult eraan willen bijdragen en daar inspiratie aan ontlenen! We komen om de maand, elke 3e dinsdag, 20.00-21.30 uur, bijeen in de Parklaankerk.

Opgave en informatie bij Mauk van Heemstra, mauk@mail.com, of bij Wietske van Dusschoten wietskevandusschoten@gmail.com. Je kunt je bij hen ook opgeven voor de nieuwsbrief tot zolang je dat op prijs stelt. De eerstvolgende bijeenkomst is op 16 april 2024.

www.parklaanpodium.nl